Hoppa till sidans innehåll

Jonasträffen 2012


Januari Lördag den 14:e 2012 åkte Råda BMK upp till Alingsås för att spela Jonasträffen, något som vi gjort i många år nu. Råda skickade upp 10 spelare för att delta.

 

 

Dom första som var på plats för Mikael T och Henrik G som började spela HDB klocka 09:00. Dom fick det inte lätt då det fortfarande var tidigt på morgonen och slag och fötter hängde inte riktigt med då dom förlorade med 21-11, 21-15.

Näst ut var Rasmus C, David C, Mikael L och Daniel R i HDC, tyvärr så förlorade alla fyra herrar i två raka ganska omgående.

Sedan var det dags för DSB med Luba K och Johanna L då båda damerna hade debut i B-klass singel, trots förluster i poolspel så var det nog en mycket lärorik tävling ändå.

Sen drog HSB igång och först ut var Krister J som hade fått en riktig tuff pool med första seedade från Trollhättan. Krister kämpade på riktigt bra och spelade mycket underhållande badminton i alla sina 3 matcher men lyckades inte avancera till slutspelet.

Näste man ut var Henrik G som tråkigt nog vann första matchen på WO(Walkover)

Henrik spelade bra men lyckades inte ta sig vidare.

Mikael T som också hade debut i B-klass singel hade det riktigt tufft då tempot var något helt annat men hade en riktigt rolig och lärorik tävling även fast han förlora i poolspelet.

HSC som precis skulle dra igång trots en 6h lång väntan efter dubbel så var David C först på banan. David förlorade alla matcher i poolspelet men kämpade mycket bra vilket som.

Karl B som också kämpade som en krigare gick tyvärr också med förlust i alla tre matcher i poolspelet.

Daniel R som vann en match på WO och spelade 2st jämna tre-set förlorade alla matcher var nära att avancera till slutspel.

Rasmus C var nära att ta en match i poolspel med tyvärr lyckades inte och förlorade i poolspel.

MDB som spelades på Söndag då Henrik G/Luba K spelade mot välbekanta välbekanta Jonas/Anna Dahllöf från Åby men förlorade med siffrorna 21-14, 21-15

Krister J/Johanna L hade det inte mycket lättare med 21-7, 21-13.

 

Allt som allt var det en rolig och lärorik helg för Råda med 3st som hade debut i B-klass.

 

Bilder kommer inom kort!

 

 

 

Mikael Tobiasson

Det finns inget album kopplat till denna sida.

                             

Vi stödjer Råda BMK

 

FZ_logo

 

etctra_logga

Tel: 033-44 24 80

 

 http://www.vasaboden.se

 

Postadress:
Råda BMK - Badminton
Box 10
43521 Mölnlycke

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info