Hoppa till sidans innehåll

Åbyslaget 2011


Lördagen den 26:e November så spelades Åbyslaget 2011, Råda hade ett antal spelare anmälda i olika kategorier. Åbyslaget som blivit något av en tradition brukar vara en mycket mycket omtyckt tävling.

Det vart en bra helg för Råda i Åbyslaget 2011!

Mikael Tobiasson och Daniel Rydén tog sig till semi-final där dom möte sina klubbkamrater Mikael Löfstrand och Henrik Svensson då Mikael L och Henrik tog sig vinnande ur en lång tre setare, då varken Henrik eller Daniel kunde delta i finalen på söndagen blev det att Mikael T och Mikael L fick spela finalen då dom förlorade 21-19, 21-10 mot Oskarström.

Vi hade ännu en final match i DSC där Johanna Lange kom till final där hon tyvärr också förlorade med 21-13, 21-8.

 

Det var också en del HSC som spelades Rådaiten som tog sig längst var Mikael Löfstrand som tog sig ända till semi-finalen. Mikael T och Daniel kom till kvarts finalen då dom tyvärr åkte ut. Henrik, Philip, Rasmus och David åkte tyvärr ut i gruppspelen och lyckades inte ta sig vidare in till slutspelet.

 

Vi hade också 2st i B klass, Krister Johannesson och Christian Guttormsen då båda åkte ut i gruppspelen. Krister som var upp mot första seedade från Christinehamn fick det riktigt tufft trots mycket bra presterande! Christian som också åkte ut i gruppspelen hade det riktigt hårt då han hade 2st tre-setare men lyckades ta hem segern i en av dom. Krister och Christian spelade också HDB men åkte tyvärr ut i första matchen.

 

Krister och Johanna spelade också MDB där dom lyckades ta hem första matchen mot Kungälv men förlorade därefter mot Värnamo.

 

En summering av det hela så var det en bra tävling för Råda, Åbyslaget har blivit något av en tradition att åka på varje år då den är mycket nära och brukar hålla hög standard!

 

Åbyslaget 2011 - Bilder

Det finns inget album kopplat till denna sida.

                             

Vi stödjer Råda BMK

 

FZ_logo

 

etctra_logga

Tel: 033-44 24 80

 

 http://www.vasaboden.se

 

Postadress:
Råda BMK - Badminton
Box 10
43521 Mölnlycke

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info