Hoppa till sidans innehåll

Ny säsong! Information om höstsäsongen

04 AUG 2021 22:22
  • Uppdaterad: 04 AUG 2021 22:22

Efter en varm och solig sommar har det blivit dags igen att starta igång en ny säsong. 
Sedan den nya styrelsen tillträdde i maj har Råda Badmintonklubb genomfört förändringar som träder i kraft vid säsongsstarten. Hit hör nya träningstider och en omfattande förstärkning med 5 nya tränare i tränarlaget. Hit hör Asger Madsen, Anton Åstrand, Aditya Dwi Putra, Elin Blom och Simon Johansson (frågetecknen vid Simon anger att han hoppar in vid behov, alltså inte på fasta tider). 
Säsongen startar på tisdag den 17:e augusti med grupp C i Mölnlycke med fortsatta träningar under veckan. Bortsett från nya träningstider har ändringar gjorts med grupp C i Landvetter. Från och med säsongsstarten är tisdagsträningen flyttad till onsdag och kommer att hållas i Önnerödshallen. Senare framåt vintern kommer vi att starta upp den nya träningstiden "Tävlingsspel" på onsdagar i Önnerödshallen, för de mest ambitiösa och tävlingsintresserade spelarna. 
Alla tider står angivna i det bifogade schemat nedan som dessutom skickats ut via mail. Samma gäller det bifogade informationsbladet nedan. Vid fler frågor är det bara att maila till This is a mailto link.
Vi ser fram emot att sätta igång badmintonen igen och att möta er alla på nytt!
Skribent: Karl-Emil Vik
E-post: Adressen Gömd

                             

Vi stödjer Råda BMK

 

FZ_logo

 

etctra_logga

Tel: 033-44 24 80

 

 http://www.vasaboden.se

 

Postadress:
Råda BMK - Badminton
Box 10
43521 Mölnlycke

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info