Hoppa till sidans innehåll

Viktig information om Råda BMK

09 MAR 2014 20:28
Hej alla spelare och föräldrar
  • Uppdaterad: 08 JUL 2018 15:23

Förra helgen hade vi Råda BMK ett möte där vi skulle diskutera klubbens framtid, speciellt med avseende på styrelsen och ledare till träningar och ungdomarna. Det som är mest akut är att vi måste få fram en ny ordförande samt kassör eftersom både Leif Andersson och Annika Hillensjö har haft posterna på övertid under det senaste läsåret men nu vill dom ta ett steg tillbaka. Under mötet fick vi 4-5 frivilliga namn men inför en valberedning behöver vi fler än detta, helst 4-5 namn till dessa poster. Gärna någon med lite ekonomi kunskaper till kassör posten.

Dessutom behöver vi några frivilliga bland föräldrarna till ungdomarna som kan tänka sig att hjälpa till vid träningarna till hösten. Det behövs inga nämnvärda badminton kunskaper utan det är mer av ett stöd till dom befintliga tränarna. Ett par namn kom fram vid mötet men det skadar inte att ha några fler att kunna fråga när det väl blir dags.

 

Jag hoppas att vi kan hitta lite fler frivilliga eftersom gruppen hade den bestämde åsikten att klubben lever, behövs och har en klar framtid. Men nu behövs det några frivilliga som kan driva föreningen åt rätt håll så vi inte tappar fokus under hösten. Alla namn förslag är välkomna innan slutet av mars så vi kan börja förbereda valberedningen.

Skribent: Mikael Tobiasson

                             

Vi stödjer Råda BMK

 

FZ_logo

 

etctra_logga

Tel: 033-44 24 80

 

 http://www.vasaboden.se

 

Postadress:
Råda BMK - Badminton
Box 10
43521 Mölnlycke

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info