Hoppa till sidans innehåll

Vårvinden avslutar på topp!

14 APR 2013 16:35
Lördagen 13:e April spelades det sista seriesammandraget för säsongen i Mölnlycke Idrottshall. Vårvinden som fortfarande låg på en första plats med Råda på andra skulle nu avgöra vilka som skulle vinna serien. Härryda Posten som också var på plats för att fota och intervjua så håll utkik på Onsdag i Härryda Posten!
  • Uppdaterad: 08 JUL 2018 15:23

Råda som idag skulle möta Falkenberg först visste inte riktigt vad vi förväntade oss eftersom Falkenberg haft med sig olika folk varenda gång. Herrdubbel 1 & 2 som gick i förlust återtog som tur tjejerna i sin dubel och singel. Herrsingel 1 som blev alltför tufft för Mikael tappada två snabba set. Krister och Johanna spelade grymt då båda två lyckades vinna i två raka set. Chriistian som spelade en riktigt nervpirrande tredje singel spelade grymt ända till sista set 20-19 till Christians väg då det händer. Christian som bara gick bak och slog en vanlig klir då hälsenan går av. Våra tankar går sannerligen till Christian som blir borta ett bra tag! Slutresultat mot Falkenberg blev 4-4 vilket räckte för att vi skulle hålla kvar oss på andra plats.

 

Nästa klubb på tur var Åby där allting var ganska framåt tog vi med 8-0 där alla från Råda gjorde det dom skulle.

 

Vårvinden som nu går upp till divison 3 kommer ha 2 lag i samma divison. Tack till alla som ställde upp som siffervändare och kom och hejade och stort grattis till Vårvinden gött att slippa er! =)

 

 

 

Skribent: Mikael Tobiasson

                             

Vi stödjer Råda BMK

 

FZ_logo

 

etctra_logga

Tel: 033-44 24 80

 

 http://www.vasaboden.se

 

Postadress:
Råda BMK - Badminton
Box 10
43521 Mölnlycke

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info