Hoppa till sidans innehåll

Tack för ännu en fantastisk Mölnlyckefjädern!

04 FEB 2014 19:45
Efter två väldigt långa dagar så blev Mölnlyckefjädern ännu en gång en succe. Hoppas ni hade det lika trevligt och roligt som vi hade det!
  • Uppdaterad: 08 JUL 2018 15:23

Råda Badmintonklubb vill först tacka alla klubbar, spelare, föräldrar, släktingar m.m som tog sig tid att komma ner och kolla på badminton i bra klass. Alla Råda spelare kämpade på riktigt bra under hela helgen och visade enorm kämparglöd, ett stort tack!

 

Detta året hade vi rekord på anmälningar vilket var väldigt roligt att se! Trots ett tätt spelschema och få vilopauser så rullade allting på mycket bra! Men hur gick det egentligen för våra spelare ?

 

Alexander Young tog först plats i HS U15N! Alexander som visat enormt stora framsteg på sistone! Martin Oskarsson tog sig till Final i HS U13N. Carl Björklund visade upp sina talanger i HS U11N med fint spel men förlorade dessvärre i kvartsfinalen. Hjalmar Jansson kämpade på bra som vanligt och tog sig igenom poolspelet men förlorade senare i semifinalen. Gustav Thelin som också kämpade på bra förlorade tyvärr sina matcher i poolspelet och kunde inte avancera in i slutspelet. Första seedade Abin Johannesson fick sig en tuff pool och lyckades endast ta en vinst i poolspelet vilket inte riktigt räckte till för att ta sig in i slutspelet. Gabriel Fyrsten som vann två av tre matcher i poolen förlorade kort därefter mot en av finalisterna.

 

I HSB så var det endast Krister Johannesson som lyckades ta sig ut ur poolspelet som sedan förlorade mot Linus Lilja som senare vann hela tävlingen. Mikael Tobiasson som endast vann en match kom inte vidare in i slutspelet. Johanna Lange som hade ett par riktigt hårresande matcher på tre set lyckades dessvärre också bara vinna en match i poolen som inte räckte till tyvärr. HDB spelade Krister och Mikael som tänkte försöka försvara sin andra plats sen förra årets Mölnlyckefjädern lyckades endast vinna en match innan det tog stopp. Julia Sandberg och Emma Schuldt som precis kommit tillbaka från ett långt uppehåll förlorade tyvärr sin första match. Mikael och Johanna som hade debut i MDB spelade inte upp till sin fulla potential och förlorade i två raka set. Krister och Luba hade det inte mycket lättare och förlorade också i två raka set.

 

HSC som var våran största klass detta året hade många bra spelare med denna gången. Anders Askerdal som är relativt ny i Råda fortfarande visade upp sitt fina spel och vann sin pool. Karl Bergsten som förlorade alla sina matcher i poolen trots att varje match var riktigt nära. David Canevarolo hade också ett par riktigt nära matcher men förlorade också sina tre poolmatcher. Ola Hillensjö som också suttit i sekretariatet vann sin pool men det tog tyvärr stopp därefter. Mikael Löfstrand som har haft problem med knät på sistone lyckades ändå leka sig igenom sin pool ganska enkelt. Förlorade sen i sin nästa match. Richard Stenholm som även han har suttit en del i sekretariatet visade upp sin kämparglöd som vanligt men kunde ändå inte ta sig ur poolen, bättre lycka nästa gång!

 

Vill ni se hela spelprogrammet klicka på: Spelprogram Mölnlyckefjädern 2014

 

 

Här är en del av bilderna vi tog!

Skribent: Mikael Tobiasson

                             

Vi stödjer Råda BMK

 

FZ_logo

 

etctra_logga

Tel: 033-44 24 80

 

 http://www.vasaboden.se

 

Postadress:
Råda BMK - Badminton
Box 10
43521 Mölnlycke

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info