Hoppa till sidans innehåll

Seriesammandrag lö 2012-02-11

11 FEB 2012 19:29
Seriespel lö 2012-02-11

Spelare:Henrik Grönvall, Mikael Tobiasson, Mikael Löfstrand, Leif Andersson, Fredrik Jansson, Louise Edlund och Johanna Lange
  • Uppdaterad: 08 JUL 2018 15:23

Uppställning mot Varberg: Henrik G(HD1,HS1)(lagledare), Mikael T(HD1, HS3),Mikael L(HD2), Leif A(HD2), Fredrik J(HS2, MX), Louise E(MX, DD) och Johanna L(DS, DD).

Spelplats: TB-Hallen, Åby

 

Först upp var mot Varberg BMK.

Det började som vanligt med DD som Johanna och Louise spelade men förlorade i två raka set. HD1 som Henrik och Mikael T spelade hade inte heller mycket att säga till om likaså HD2 där Leif och Mikael L förlorade i två raka.

 

HS1 där Henrik spelade förlorade kvickt med två raka då inte mycket verkade stämma idag. HS2 tog Fredrik som det såg lovande ut för då han tog första set ganska bekvämt men förlorade efteråt två raka. HS3 spelade Mikael T som lyckades ta hem ett poäng för Råda och vann i två raka.

 

Johanna spelade bra men fick det fortfarande inte lätt trots bra kämpande och förlorade i två set. Sist var MX då Louise och Fredrik spelade och hade inte mycket att säga till om och förlorade i två set.

 

Uppställning mot Partille: Henrik G(HD1, MX)(lagledare), Mikael T(HD1, HS2), Mikael L(HD2, HS3), Leif A(HD2), Fredrik J(HS1), Louise E(DD, MX)

och Johanna L(DS, DD)

 

Som vanligt började vi med DD där Louise och Johanna spelade bra men förlorade tyvärr en nära nära tre-setare. DD följdes upp med HD1 där Henrik och Mikael T tog hem första set utan svårigheter, därefter började misstagen och förlorade 2 set efter. HD2 togs relativt lätt av Mikael L och Leif som spelade kontrollerat och lugnt.

HS1 tog Fredrik som slet som ett vilddjur men förlorade i två raka. HS2 tog Mikael T som vann med lugnt och kontrollerat spel relativt lätt. HS3 blev en riktig maraton match när Mikael L gick på plan men förlorade tyvärr en nära nära tre-setare.

Johanna spelade mycket imponerande i sin singel och tog det lätt på två set.

Sista matchen för helgen var MX då Henrik och Louise tog det på två raka.

 

I slutändan blev det 4-4 mot Partille, samma som sista förra gången. Trots att vi inte hade vårat fulla lag så var det bra presterat av alla spelare som deltog!

Skribent: Mikael Tobiasson

                             

Vi stödjer Råda BMK

 

FZ_logo

 

etctra_logga

Tel: 033-44 24 80

 

 http://www.vasaboden.se

 

Postadress:
Råda BMK - Badminton
Box 10
43521 Mölnlycke

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info