Hoppa till sidans innehåll

Råda BMK + Landvetter BMK = Råda BMK

21 JAN 2018 21:47
Nu är det officiellt, Råda och Landvetter kommer fortsättningsvis att vara en klubb!
  • Skapad: 21 JAN 2018 21:47

Vi hoppas att den här sammanslagningen möjliggör att i ett längre perspektiv kunna öka antalet utövare och förbättra kvaliteten på verksamheten i både Landvetter och Mölnlycke. Namnet kommer att bli Råda BMK, så själva namnet Landvetter BMK försvinner.

Nuvarande tränings- och motionstider som Landvetter förfogar över kommer inte att förändras. Även fortsättningsvis kommer verksamheten i Landvetter inriktas mot de yngsta plus motionärer. Självklart är det också så att för de som idag tränar i Landvetter men känner att det skulle passa bättre att träna i Mölnlycke eller tvärtom vill byta från Mölnlycke till Landvetter så går det bra att byta. Prata med din tränare först bara. Tiderna för de olika träningsgrupperna kommer att vara detsamma som innan i både Mölnlycke och Landvetter, träningssidan har uppdaterats så att även träningarna i Landvetter syns.

Möjligheten att spela motionsspel ökar i och med att det går att sätta upp sig på tider både i Landvetter och Mölnlycke. Vi har också infört en funktion från bokat.se som gör att det skickas kallelser till varje alla som är uppsatta på ”motionslistan”. På det sättet får man på ett enkelt sätt koll på vilka som dyker upp på motionstiden. För de som är intresserade av motionsspel men inte finns med på ”motionslistan”, skicka ett mail till This is a mailto link så löser han det.

Framåt våren planeras någon sorts aktivitet för att fira sammanslagningen. Mer om det senare.

Skribent: Christian Guttormsen
E-post: Adressen Gömd

                             

Vi stödjer Råda BMK

 

FZ_logo

 

etctra_logga

Tel: 033-44 24 80

 

 http://www.vasaboden.se

 

Postadress:
Råda BMK - Badminton
Box 10
43521 Mölnlycke

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info