Hoppa till sidans innehåll

Kongahällaslaget 2012

26 APR 2012 12:36
Kongahällaslaget
  • Skapad: 26 APR 2012 12:36

Kongahällaslaget som har varit en av Rådas favorit tävlingar en längre tid nu var ingen undantag denna gången heller. Vi hade ett fåtal spelare anmälda som skulle spela både singlar och dubblar.

I U13N där Martin M, Albin A, Albin J och Martin O var tog sig alla igenom poolspelet med två vinster och en förlust men därefter tog det tyvärr stop för Martin och Albin A, Albin J som vann sin nästa match avancerade in till kvartfinal där han också fick tacka för sig. Albin A och Martin som skulle spela dubbel senare på dagen vann faktiskt hela HD U13N så stort grattis till dom! Albin J och Martin O spelade dubbel senare också och vann sin fösta match men därefter blev det stop.

 

I C klassen hade vi ett fåtal anmälda därav Ola var den som gick längst och kom till slutspelet där han förlorade en nära nära tre setare. David C som tyvärr inte tog sig igenom poolen hade en nära tre setare. Rasmus som också hade det tufft i poolen förlorade alla matcherna i poolen tyvärr. Karl B som förlorade sina två matcher och vann en på W:O tog sig tyvärr inte heller vidare till slutspelet. 

Carl H som spelade ett par riktigt nära matcher vann en match och förlorade tyvärr två. 

 

I B klassen hade vi 4 anmälda som skulle spela både singel och dubbel. Mikael T som var först ut hade ett seg startat första set men kom sedan in i det lite mera men räckte inte dit ändå mot aggressiva Hampus Oresten från Åby. Dom andra två matcherna slutade inte bättre med 3 raka förluster. Krister som hade en stentuff pool började tävlingen med en tre setare som var riktigt svettig med som han tyvärr förlorade. Matchen efter var ännu värre då siffrorna blev 21-19, 21-18, 28-26 !! till Krister. Sista matchen förlorade han tyvärr i två raka och gick därför inte vidare i poolen. Mikael L som spelade sin första B tävling vart lite seg startad till början men presterade bra men gick tyvärr inte vidare från poolspelet.

Henrik spelade också en tre setare som han tog hem men dom andra matcherna kunde han tyvärr inte ta.

 

I dubbeln spelade Mikael T och Krister som var andra seedade i tävlingen. Efter många långa singel matcher var det svårt att hålla samma standard och förlorade två raka.

Henrik och Mikael L spelade också men hade dock en mycket jämnare match att visa upp men hade inte riktigt det som krävdes för att vinna.

 

 

Bilder kommer inom kort!

Skribent: christian Guttormsen

                             

Vi stödjer Råda BMK

 

FZ_logo

 

etctra_logga

Tel: 033-44 24 80

 

 http://www.vasaboden.se

 

Postadress:
Råda BMK - Badminton
Box 10
43521 Mölnlycke

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info