Hoppa till sidans innehåll

Information om säsongen 2018/2019

08 JUL 2018 15:17
Så här mitt i en het sommar med sol och bad kanske badmintonträningen känns avslägsen men framåt skolstart sätter vi igång igen. Måndagen den 20:e augusti sätter träningen igång i Önneredshallen och tisdagen den 21:e i Mölnlyckehallen.
  • Uppdaterad: 27 AUG 2018 20:15

För träningstider, se Träning

Vad gäller träningstider i Mölnlyckehallen, finns det ett par förändringar sen förra säsongen.

  • I Mölnlyckehallen har C-gruppen på torsdagar fått en exra halvtimme och börjar därför en halvtimme tidigare än vad de gjort förut. Så 1800-1930 är det som gäller nu.
  • I Mölnlyckehallen på lördagar har vi skjutit på motionstiden en timme framåt, dvs 0900-1030. Sportlabbet följer med 1030-1130.
  • På lördagar i Mölnlyckehallen kommer vi, för att kunna ta in fler av de som nu står i kö till klubben, starta en föräldraledd träningstid för nybörjare. Vi kommer till en början ha utbildade tränare för att sätta igång verksamheten med förhoppning att det blir självgående av föräldrarna efter hand. Mer om detta kommer skickas i ett separat utskick senare.

I Landvetter kommer träningstiderna att skilja sig åt ganska mycket från föregående period.

  • Vi utökar med en utbildad tränare, Johan Andreasson, som har rötter i Landvetter BMK. Välkommen till Råda BMK! Han kommer att var tränare på söndagar för C-gruppen (motsvarande tidigare träningsgrupp i Landvetter) samt A-gruppen (för de som satsar lite mer) Även de i A-gruppen i Mölnlycke som vill träna ytterligare en gång i veckan är naturligtvis välkomna till Önnerödshallen på söndagar.
  • På söndagar kommer vi ha tider från kl15-2030 för Sportlabbet, träningsgrupp C, träningsgrupp A samt motionstider. Se träningstider här.
  • Träning för C-gruppen kommer vi i fortsättningen ha på måndagar kl 1800-1930. Det är som tidigare Henrik Karlsson som kommer vara tränare för den gruppen.
  • Dessutom har vi en ny tid på onsdagar 1830-2000. Tills vidare är det fritt spel på denna tid. Vi har dock som ambition att hitta en tränare även för denna tid.

Avgiftsnivåerna är oförändrade jämfört med vad Råda BMK hade säsongen 2017/2018, vilket innebär att de som förut var medlemmar i Landvetter BMK kommer att betala en högre avgift än tidigare. Med det sagt så är avgifterna ändå på en väsentligt lägre nivå än för mångra andra badmintonklubbar i vårt närområde.

Se medlemsinformation 2018/2019 för ytterligare information.

Skribent: Christian Guttormsen
E-post: Adressen Gömd

                             

Vi stödjer Råda BMK

 

FZ_logo

 

etctra_logga

Tel: 033-44 24 80

 

 http://www.vasaboden.se

 

Postadress:
Råda BMK - Badminton
Box 10
43521 Mölnlycke

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info