Hoppa till sidans innehåll

Göteborg Open

17 MAJ 2013 21:46
Råda hade ett fåtal spelare anmälda i Gothenburg Open som är en av dom större tävlingarna i Sverige. En väldigt populär tävling bland allt från danskar, finnar, norrmän, engelsmän och självklart svenskar.
  • Uppdaterad: 08 JUL 2018 15:23

I B-klass gick det bäst för Krister J som tog sig igenom poolen utan en enda förlust, därefter tog det tyvärr stopp där han förlorade mot den framtida vinnaren av tävlingen. Mikael som kom i en mycket tuff tre-pool med Jonas Dahlöf från Åby som inte är någon främling samt första seedade från Kista förlorade båda sina matcher ganska övertygande. Sista B-klass i herrar var Leif A som vann sin första match och sedan en på WO förlorade sedan mot Roger Fogelstrand från hemmaklubben Vårvinden. Enda tjejen Johanna kom i en fem-pool då det endast var fem deltagande. Johanna vann sin första match i en nära tre-setare. Matchen därefter blev en tre-setare också men slutade i förlust istället för vinst. Sista matchen för Johanna blev väldigt ensidig som hon förlorade i två raka set.

Martin Mullins som blev sjuk tyvärr var tvungen att lämna WO. Detta var också säsongens sista tävling! Tränings fortsätter till slutet av Maj.

Skribent: Mikael Tobiasson

                             

Vi stödjer Råda BMK

 

FZ_logo

 

etctra_logga

Tel: 033-44 24 80

 

 http://www.vasaboden.se

 

Postadress:
Råda BMK - Badminton
Box 10
43521 Mölnlycke

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info