Hoppa till sidans innehåll
Från vänster, översta raden. Ola Hillensjö, Johanna Lange, Fredrik Jansson, Sara Skog, Krister Johannesson, Mikael Tobiasson och Leif Andersson.

Första seriesammandraget spikat!

03 NOV 2013 18:12
Råda börjar på topp!
  • Skapad: 03 NOV 2013 18:12

 

Det allra första seriesammandraget spelades 12:e Oktober i Askims Badmintonhall. Vi spelade mot Åby och Askim det första sammandraget och vi visste inte riktigt var för slags lag dom hade med sig då både Askim och Åby har en stor bredd spelare.

Vi började att möta Askim som blev något jämnare än vad vi hade förväntat oss. Vi tappade DD i två raka set tyvärr då Johanna och Sara inte spelat med varandra tidigare. Ola som blev panik inkallad samma morgon hade det tufft i sin HS3 och förlorade också i två raka set. Freddan och Sara spelade en riktig rysar mixed som dom förlorade i tredje set. Slutresultatet blev därför 5-3 till Råda.

Mot Åby blev det dock en aning enklare då den enda matchen som vi förlorade var HS3 där det var en kamp mellan dom vänsterhänta som Ola tyvärr förlorade. Dom andra matcherna blev vunna ganska komfortabelt. Slutresultatet blev 7-1 till Råda.

Nästa seriesammandrag som kommer spelas i Falkenberg mot Partille och BMK Racket(Alingsås) kommer bli betydligt mycket tuffare än vad det var idag.

Bra jobbat alla som var med och deltog.

Skribent: Mikael Tobiasson

                             

Vi stödjer Råda BMK

 

FZ_logo

 

etctra_logga

Tel: 033-44 24 80

 

 http://www.vasaboden.se

 

Postadress:
Råda BMK - Badminton
Box 10
43521 Mölnlycke

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info