Hoppa till sidans innehåll

Åbydubbeln

25 MAR 2013 17:07
I helgen deltog ett antal Rådaiter i Åbydubbeln där det enbart är dubbel och mixed som spelas i poolspel.
  • Skapad: 25 MAR 2013 17:07

Alexander och Jonatan som var först på plats förlorade sin första match men var inte långt ifrån till att få det till ett tredje set. Men trots förlust så var dom bestämda att ta andra matchen för att gå vidare från poolen vilket dom gjorde, men därefter tog det tyvärr stopp. Petter och Richard som också deltog fick samma resultat då dom förlorade sin första match, men kom tillbaka i andra och gick därför också vidare. Petter och Richard som också vann sin kvartsfinalen och var väldigt nära att vinna tredje set men dom hade inte riktigt det sista som behövdes.

 

Mikael T och Krister J som tappade första set i sin första match var nära att ta det till tre set men förlorade innan med 22-20 i andra. Andra matchen blev lite mera spänningsfylld vilket blev en riktig bra match med många bra bollar. Siffrorna blev tyvärr 21-18, 17-21, 23-25. Sista matchen var mot ett par asiater från en dansk badmintonklubb vilket var mycket spännande! Tyvärr var detta inte den klass vi hade förväntat oss och vann med 21-16, 21-15.

Henrik och Freddan som hade mycket tufft motstånd i första matchen mot Viktor/Jonas från Åby förlorade i två raka set. Andra matchen blev dock annorlunda vilket blev en riktig maratonmatch där Henrik och Freddan blev segrande, matchen därefter blev det tyvärr stopp.

 

 

 

Väldigt rolig tävling och som vanligt bra arrangerat av Åby BMK.

Skribent: Mikael Tobiasson

                             

Vi stödjer Råda BMK

 

FZ_logo

 

etctra_logga

Tel: 033-44 24 80

 

 http://www.vasaboden.se

 

Postadress:
Råda BMK - Badminton
Box 10
43521 Mölnlycke

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info