Hoppa till sidans innehåll

Skinkcupen 2017

25 NOV 2017 10:17
Välkommen till årets ”Skinkcup” där medlemmar har möjlighet att utmana släkten i en lekfull tävling. Detta år säger vi också ett varmt välkommen till medlemmar från Landvetter BMK!
Årets tävling går av stapeln 19/12 kl 18.30.
  • Skapad: 25 NOV 2017 10:17

Skinkcupen är en dubbeltävling där vi efter anmälan lottar ihop par som tävlar i dubbel. Alla får spela minst två matcher, de som förlorar första matchen går vidare till B-turneringen. De vinnande paren får ta med sig var sin saftig julskinka hem.
Tävlingen är öppen för barn, ungdomar, seniorspelare, syskon och föräldrar. Notera att ni inte anmäler er som par utan vi lottar ihop spelare på plats. Som barn behöver du inte ha tävlat tidigare och som förälder behöver du aldrig ha hållit i ett badmintonrack tidigare. Det spelar ingen roll hur bra du är, alla är välkomna! Ju fler som anmäler sig desto roligare blir tävlingen!
Tävlingen börjar klockan 18:30 tisdagen den 19:e december och vi kommer först att ha lottning och därefter en liten introduktion där vi går igenom regler, så att alla vet vad som gäller när det väl är dags för spel. Att delta är gratis och alla bjuds på skinksmörgås, bulle, clementiner och till detta dricker vi julmust och kaffe.

Anmälan görs genom att skicka ett mail med rubriken Anmälan Skinkcup 2017 till This is a mailto link där du anger namnen på de barn samt vuxna som kommer. Vi kommer också att lämna inbjudan i form av en lapp på träningarna så man kan anmäla sig på det sättet istället.
Sista anmälningsdag är den 14:e december (så vi vet hur mycket fika vi ska ordna) och glöm inte att anmäla hur många som kommer.

Skribent: Christian Guttormsen
E-post: Adressen Gömd

                             

Vi stödjer Råda BMK

 

FZ_logo

 

etctra_logga

Tel: 033-44 24 80

 

 http://www.vasaboden.se

 

Postadress:
Råda BMK - Badminton
Box 10
43521 Mölnlycke

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info