Hoppa till sidans innehåll

Skinkcupen 2016

18 DEC 2016 13:02
Välkommen till årets ”Skinkcup” där medlemmar i Råda BMK och deras familj har möjlighet att utmana syskon, mamma, pappa och kanske morfar i en lekfull tävling som kan krönas med en julskinka. Årets evenemang går av stapeln torsdag 22 dec kl 18.30.
  • Uppdaterad: 08 JUL 2018 15:23

Detta är en dubbeltävling där vi efter anmälan lottar ihop par som tävlar i dubbel. Alla får spela minst två matcher, De vinnande paren får ta med sig varsin saftig julskinka hem.

Tävlingen är öppen för barn, ungdomar, seniorspelare, syskon, föräldrar, mor- & farföräldrar. Notera att ni inte anmäler er som par utan vi lottar ihop spelare.

Som barn behöver du inte ha tävlat tidigare och som förälder behöver du aldrig ha hållit i en badmintonracket innan. Det spelar ingen roll hur bra du är, alla är välkomna! Ju fler som anmäler sig desto roligare blir tävlingen!

Tävlingen börjar klockan 18:30 torsdagen den 22:a december. Vi kommer först att ha lottning där dubbelparen ”bildas” och därefter en liten introduktion där vi går igenom regler, så att alla vet vad som gäller när det väl är dags för spel.

Att delta är gratis och alla (även publik) bjuds på skinksmörgås, bulle, clementiner och till detta dricker vi julmust och kaffe.

Anmälan görs med för och efternamn som skickas via e-post till This is a mailto link. Sista anmälningsdag är den 20:e december (så vi vet hur mycket fika vi ska ordna). Anmäl så många som kommer. En talong finns också på det utskickade inbjudan som kan lämnas till tränare.

Skribent: Simon Young
E-post: Adressen Gömd

                             

Vi stödjer Råda BMK

 

FZ_logo

 

etctra_logga

Tel: 033-44 24 80

 

 http://www.vasaboden.se

 

Postadress:
Råda BMK - Badminton
Box 10
43521 Mölnlycke

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info