Hoppa till sidans innehåll

Seriesammandrag 2013-03-16

29 MAR 2013 12:50
Seriesammandraget idag spelades idag i Falkenberg mot Askim och Påvelund. Råda som ligger på andra plats i serien med Vårvinden på första plats.
  • Uppdaterad: 08 JUL 2018 15:23

Matcherna mot Askim som inte kunde börjat på ett bättre sätt. Mikael T/Krister som tog HD1 i två raka. Henrik/Christian tog sin match i två set. Johanna/Louise som spelade sin första match på väldigt länge tog försa set väldigt övertygande, andra set som blev lite närmare men ändå lyckades ta det i två raka. Bra jobbat!

 

Johanna som spelade DS tog sin match i två raka set. Mikael som spelade HS1 tog sin match i två raka set också, Råda ledde nu med 5-0 och hade redan vunnit mot Askim. Krister som vann HS2 väldigt övertygande i två raka set. Johan som spelade en nära tre setare men lyckades inte riktigt ta hem matchen. Sista matchen som var en XD där Henrik/Louise spelade mycket bra och tog denna match i två raka också.

 

Slutresultatet blev 7-1 till Råda. Grymt jobb!

 

 

Påvelund som blev lite mera av en utmaning. HD1 som blev en tre setare men Mikael/Krister strulade bort några bollar i sista set och förlorade en riktig rysar match. Som tur är så spelade Johanna/Louise bättre och vann en tre setare. Henrik/Christian tog sin match då ställningen blev 2-1 till Råda. Mikael som tog HS1 igen mötte Dante. Allting gick bra i början av första set men Dante som spelar ett väldigt defensivt och säkert spel blev för mycket då vi tappa HS1 i två raka. Johanna vann första set väldigt övertygande men tappade intensiteten ju längre matchen gick och förlorade i sista set.

Krister som tur är vann sin match istället vilket jämnade ut poängen. Johan som tog hand om HS3 igen visade sig bli en riktig rysare som tyvärr Johan tappa i sista set. XD som var avgörande match ifall Påvelund skulle vinna 5-3 eller om vi skulle spela lika med 4-4. Som tur är så visade Henrik upp sin mixed erfarenhet, med Louise vid nätet så tog dom det i två relativt enkla raka set.

 

Slutresultatet blev 4-4 och därför lika. Råda som fortfarande ligger på andra plats med Vårvinden på första plats och Falkenberg direkt under oss.

 

Bra jobbat allihopa!

Skribent: Mikael Tobiasson

                             

Vi stödjer Råda BMK

 

FZ_logo

 

etctra_logga

Tel: 033-44 24 80

 

 http://www.vasaboden.se

 

Postadress:
Råda BMK - Badminton
Box 10
43521 Mölnlycke

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info